25 Eylül 2007 Salı

2007-2008 Kış Modası

2007 2008 sonbahar kış kolleksiyonları minimalist görünümde, güçlü ve ilgi çekici şekillerden oluşmakta.

Tarzınızla ilgili ifade belirlemede geniş bir yelpazeden yararlanabilirsiniz. Mesela, erkek giyiminden ilham alınmış modeller yada eski modayı canlandırmaya yonelik 40 ve 60′lı yıllardan kalma modeller. Modeller üzerinde geometrik desenler bulunuyor. Düşük bel pantolonlar yerini yüksek bel pantolanlara bırakmış durumda. Ayrıca geniş paçalı ve bol modellerde var.

Metalik renkler hala önemini koruyor ama açık gri, kurşun grisi, toprak renkleri ve siyah bu sezonun dikkat çeken renkleri arasında. Diğer renkler ise yeşil, kırmızı ve turuncu. Çok renkli yaz renkleri, desenleri ve ekoseler de 2007 sonbahar kış sezonunda çokca karşımızda olacak.

Bu sezon en çok dikkat çeken aksesuarlar şapkalar ve eldivenler. Hemen hemen her kıyafette kullanabileceğiniz şapkalardan mutlaka almalısınız. Eldivenler de deri modeller ve parlak olanlar.

Ayakkabılarda koyu renk hala hakim durumda ama açık renk ayakkabılarada gardroplarımızda yer açmaya başlamamız gerekecek.

Korse şeklinde ve beldenen bağlanan kemerler bu sezon çok karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Özellikle rugan ve parlak olanlar.

Eteklerin bu sezon tüm çeşitleri var.Yüksek belli, kabarık, mini, bol …

Çantalarda yine büyük modeller ve özellikle parlak ve rugan olanlar…

Deri ceketler ve pantolonlar…

Kürkler geri döndü (yapay kürk kullanmanızı tavsiye ederim, hayvanları koruyalım)

Örgü süveterler, örgü,viskon ve balıkçı kazaklar…

Trençkotlar, uzun pardesüler ve ceketler…

Bermudalar külotlu çorabın üstüne giyiliyor.

Beyaz ve bej tonlarında pantolonlar.


Hiç yorum yok: